KALENDER

 
 
 

Ungdomsforeningen - LMU

LM-huset – Nylandsvej 72, 8600 Silkeborg
Torsdag kl. 19.30-22.00 for unge fra konfirmationsalderen

Luthersk Missions Unge– i daglig tale LMU – er Luthersk Missionsforenings ungdomsafdeling.

I LMU ønsker vi at være sammen om bibelens budskab, fordi vi tror, at det er Guds Ord, og at vi dér lærer den levende Gud at kende som vores frelser og Herre.

I Silkeborg LMU er vi er en blandet flok på ca. 25 unge i aldersgruppen 15-30 år (med en gennemsnitsalder på 19-20 år), og vi samles hver torsdag kl. 19.30. Når vi mødes, foregår aftenerne lidt forskelligt, men fast i hver måned har vi besøg af en prædikant, som taler om et emne eller gennemgår et afsnit fra Bibelen. Vi er også samlet i mindre grupper ude i private hjem, hvor vi hygger os, hjælper hinanden og deler det vi går med i vores kristen liv hver især. Der er også en masse andre spændende ting i vores program, som vi helt klart vil anbefale, at folk skal være med til. Når vi samles, er det også for at synge og bede sammen.


Hvis du har lyst til at være med, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jacob Falker Madsen, som er formand for LMU i Silkeborg.


Kontaktperson: Mirjam Madsen, tlf. 2883 1448, email Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Luthersk Mission, Nylandsvej 72, 8600 Silkeborg