KALENDER

 
 
 

Hvem er Silkeborg LM?

Luthersk Mission (LM) i Silkeborg er en del af et landsdækkende arbejde indenfor folkekirken.

Vi er et fællesskab af Silkeborggensere, som regner med Guds eksistens og således tror på Gud, Helligånden og Jesus Kristus som den eneste, der kan frelse os mennesker og give os evigt liv. Det grundlæggende i vort arbejde er Bibelen - forstået som Guds ord til mennesker også i vor tid.

Vi mødes for at opmuntre hinanden som kristne. Samtidig vil vi gerne nå ud til endnu flere med det glade budskab.

De fleste af vore aktiviteter foregår i det lokale LM-missionshus på Nylandsvej 72 og omfatter bibeltimer, foredrag, kreative arrangementer osv. For de mindste har vi to legestuer og der er børneklubber for dem, der er lidt større. For juniorer og teenagere er der også møder og arrangementer og de unge mødes til særlige ungdomsmøder. Hver anden tirsdag mødes hele familien til møde, hvor vi synger og hører fortælling ud fra Bibelen, snakker og drikker kaffe. Herudover findes der små bibelstudiegrupper, hvor 6-10 personer mødes i private hjem.

I løbet af året arrangerer vi endvidere weekendlejre, fællesspisning m.v.

Alle er velkomne, hvilket også gælder dig.

Du kan læse mere om Luthersk Mission på:  www.dlm.dk

Kontakt Silkeborg LM

Har du spørgsmål, så send os en email ved tryk Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og din henvendelse vil blive behandlet hurtigst muligt.

 


Luthersk Mission, Nylandsvej 72, 8600 Silkeborg